PET cu PET construim un viitor mai verde

Pet-urile sunt universal recunoscute ca fiind sigure și sustenabile prin reciclare. Siguranța pentru sănătate le-a urcat pe primul loc între ambalaje – o creștere explozivă – iar a doua calitate, poate chiar mai importantă, le-a făcut și cele mai ieftine. Cu condiția ca ele să ajungă înapoi în sistem.
Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

Așa a apărut campania “ComPETiția pentru un viitor mai bun” organizată de LIDL, în parteneriat cu INTERSEMAT şi Asociaţia Planeta Verde, cu susţinerea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor.
În loc de PET-uri peste tot, PET-uri în punctele de reciclare din parcările magazinelor Lidl. Cu credința că tot mai puține vor ajunge la gropile de gunoi sau vor fi abandonate în mediu, noi am pus preț pe sticlele de plastic.

Săptămânal, 100 de vouchere de cumpărături în valoare de 20 de lei fiecare vor ajunge la participanții care au adus cele mai multe PET-uri la punctele de reciclare din parcările magazinelor LIDL, iar la sfârșitul campaniei, vor fi extrași, prin tragere la sorți, marii câștigători.
Câte unul pentru fiecare milion de români care vor avea un viitor mai bun!

Pasul 1
Aduci PET-urile strânse la căsuța verde a reciclării pe care o găsești în parcările magazinelor Lidl, acolo unde un operator le va prelua și le va cântări.

Pasul 2
Ți se va crea contul de participant într-o aplicație pe tabletă, în care se vor acumula toate cantitățile predate pentru reciclare pe perioada campaniei.
Vei primi un sac galben al reciclării (culoarea standard pentru colectarea selectivă a deșeurilor de plastic în Europa) în care vei aduce PET-urile goale (nu uita să le striveşti!).

 

Pasul 3
Intri automat în sesiunile săptămânale de premiere, dar și în tragerea la sorţi pentru marele premiu.

Premii
Joia, după închiderea centrelor de reciclare, conform clasamentului din fiecare săptămână, sunt desemnați câștigători primii 100 de participanți în ordinea descrescătoare a cantităților predate. Fiecare va primi un voucher de cumpărături Lidl în valoare de 20 lei.
Toți participanții sunt automat înscriși în cursa pentru cele 21 de premii care te așteaptă, în semn de mulțumire, la finalul campaniei – dintre care premiul cel mare, un autoturism Audi A3 e-tron.

Regulamentul campaniei

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Share This